قفسه سالن قارچ، سالن قارچ،قفسه بندی سالن قارچ، بسترسازی سالن قارچ، قفسه بندی سالن قارچ به سبک هلندی،قفسه، قفسه بندی سالن قارچ دکمه ای، سالن قار،سالن قارچ دکمه ای،تجهیز سالن قارچ،قفسه بندی سالن قارچ

بسترسازی سالن قارچ

بستر سازی سالن قارچ:

1-آماده سازی بستر در سطح زمین

در روش بسترسازی سالن قارچ در سطح زمین به فضای زیادی احتیاج است.از اشکالات دیگر این روش خشک شدن سطح بستر می باشد که برای جلوگیری از آن باید سطح بستر با پلاستیک پوشیده شود تا رطوبت نسبی لازم در هوای اطراف آن تامین گردد.

2-قفسه بندی سالن قارچ:

در این روش سالن های پرورش قارچ را با قفسه های متعدد طبقه ندی می کنند.چهارچوب قفسه بندی ها معمولا از چوب یا استیل و یا گالوانیزه ساخته می شود. و صفحات آنها چوبی و یا توری می باشد. حدفاصل هر یک از قفسه بندی سالن قارچ حداقل نیم متر است و پایین ترین طبقه هر قفسه حداقل باید 20 سانتی متر از زمین فاصله داشته باشد.

در صورت استفاده از کمپوست سنگین ضخامت آن نباید بیش از 20 سانتی متر باشد و اگر کمپوست سبک استفاده شود می توان ضخامت کمپوست را 25 تا 30 سانتی متر در نظر گرفت. در این روش عمل پنجه دونی بذر قارچ و رشد قارچ در یک سالن اجرا می شود.

قفسه بندی سالن قارچ به سبک هلندی تمام گالوانیزه با اتصالات و پیچ و مهره های گالوانیزه قابل نصب و جمع آوری در کمتر از یک ساعت. با گارانتی

3-آماده سازی بستر سالن قارچ روش جعبه ای

در این روش جعبه های ارزان قیمت استفاده می شود. این جعبه ها را می توان با بهای اندک از مغازه ها خریداری کرد.در این روش جعبه ها را با کمپوست پر می کنند و پس از بذر پاشی داخل اتاق روی هم چیده می شوند و پس از توسعه میسلیوم قارچ سطح جعبه ها را با خاک پوششی پوشانده و جعبه ها را به اتاق رشد منتقل می کنند.جعبه ها نباید زیاد بزرگ باشند و ابعاد در حدود 100*50*15 بسیار مناسب می باشند. جعبه ها باید از چوب محکم درست شده باشند و به منظور تهویه بهتر کمپوست و خروج آب اضافی باید در کف جعبه ها در محل اتصال تخته ها/ف شکافی به عرض 1/5 تا 2 متر ایجاد کرد.

4-آماده سازی بستر قارچ با روش کیسه ای:

روش دیگر استفاده از جعبه های پلاستیکی به جای جعه های چوبی است. که باید عمقی در حدود 45 سانتی متر و سطح تقریبی 0.1 متر مربع باشد.

کیسه ها معمولا بسته به کمپوست ظرفیت های متفاوتی دارند. و ظرفیت آنها می تواند در حدود 25 کیلوگرم باشد. کیسه ها را را معمولا به صورت قفسه ای و یا در کف اتاق پهلوی هم قرار می دهند.با توجه به اینکه قطر کمپوست در روش کیسه ای معمولا زیاد است.ممکن است حرارت درون کمپوست افزایش پیدا کند و باعث خسارت شود. به همین دلیل استفاده از این روشدر مناطق خنک و یا در شرایطی که درجه حرارت قابل کنترل باشد توصیه می شود.

جهت انتخاب بهترین روش بستر سازی سالن قارچ می توانید با مشاورین ایران قارچ تماس حاصل نمایید.

شما می توانید جهت مشاوره و راهنمایی و همچنین بازدید از سالن قارچ

با مشاورین ایران قارچ تماس حاصل نمایید. مشاورین ما با تخمین ظرفیت سالن قارچ شما ، در خدمت شما خواهند بود.

قفسه بندی سالن قارچ

بسترسازی سالن قارچ

سالن قارچ

تجهیزات سالن قارچ

تولید کمپوست قارچ با روش کوتاه مدت

پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای

کلمات کلیدی:

قفسه سالن قارچ ،سالن قارچ ،تجهیزات سالن قارچ ،قفسه بندی سالن قارچ هلندی کمپوست کیسه ای،کمپوست بلوکی ،قارچ دکمه ای ،ایران قارچ،پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای