کمپوست، کمپوست قارچ،کمپوست قارچ دکمه ای، کمپوست قارچ صدفی،کمپوست آماده،کمپوست بذر زده شده،کمپوست استریل،کمپوست ملار
								د،کمپوست جوانه،کمپوست،قارچ،قارچ دکمه ای، قارچ صدفی،سالن قارچ،سالن قارچ دکمه ای،کمپوست، تهیه کمپوست،اصول پرورش قاچ،ایران قارچ

پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای

:
نحوه پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای :

برای پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای ابتدا قفسه ها و جعبه ها را با کمپوست قارچ دکمه ای تهیه شده در مرحله اول پر نموده و در اتاق پاستورازیسیون به فاصله 20 سانتی متری روی هم قرار می دهیم.به گونه ای که جریان هوا و بخار از میان آنها به راحتی عبور نماید. به تدریج بر اثر افزایش فعالیت میکروبی درون کمپوست قارچ دکمه ای ، حرارت درون کمپوست قارچ دکمه ای افزایش می یابد. در این هنگام باید درهای اتاق کاملا بسته باشد تا از خروج حرارت جلوگیری شود.

درجه حرارت کمپوست قارچ دکمه ای در این مرحله به 52 تا 53 درجه سلسیلوس می رسد. باید مراقب بود که درجه حرارتدر تمامی قفسه های حاوی کمپوست قارچ دکمه ای به طور یکنواخت ایجاد شود.

کمپوست قارچ دکمه ای را به مدت 2 تا 4 روز در حرارت 52 تا 54 درجه نگاه می دارند.پس درجه مصنوعی به وسیله بخار آب گرم ه 59 تا 60 درجه افزایش می یابد.

پس از 8 ساعت به تدریج هر دو ساعت 2 تا 3 درجه از حرارت کمپوست قارچ دکمه ای کاسته می شود تا جددا حرارت به 52 تا 54 درجه برسد.سپس کمپوست قارچ دکمه ای برای 5 روز در این حرارت نگهداری می شود تا امونیاک موجود در آن کاملا از بین برود. در این هنگام کمپوست قارچ دکمه ای را خنک کرده تا حرارت ان به 25 تا 25 درجه برسد. در تمامی این مراحل باید رطوت نسبی کافی در اطراف کمپوست قارچ دکمه ای وجود داشته باشد تا از خشک شدن سطح کمپوست قارچ دکمه ای جلوگیری کند.

فرمول کمپوست قارچ دکمه ای به روش طبیعی

فرمول کمپوست قارچ دکمه ای به روش مصنوعی

روش های تولید کمپوست قارچ

تولید کمپوست قارچ با روش دراز مدت

تولید کمپوست قارچ با روش کوتاه مدت

پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای

کلمات کلیدی:

کمپوست قارچ دکمه ای ،کمپوست قارچ دکمه ای بذر زده ،سالن قارچ ، کمپوست کیسه ای،کمپوست بلوکی ،قارچ دکمه ای ،ایران قارچ،پاستوریزه کردن کمپوست قارچ دکمه ای